Ζωγραφική πάνω στο πάγο!

Έχετε δοκιμάσει να ζωγραφίσετε ποτέ πάνω στο πάγο ; Αν όχι δοκιμάστε το άμεσα , η ζωγραφική πάνω στο πάγο πραγματικά είναι τόσο εντυπωσιακή που θα γίνει η αγαπημένη σας καλοκαιρινή δραστηριότητα ! Αυτή η ενασχόληση είναι πραγματικά πανεύκολη, οικονομική και άκρως δροσιστική !

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ;

Ζωγραφική πάνω στο πάγο!

Σαν χθες θυμάμαι την Αριάνα να τραβάει τις πρώτες της γραμμές με τους μαρκαδόρους και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνει… Ξεκινήσαμε αρκετά νωρίς αν δεις και αυτό το βίντεο .Η ζωγραφική είναι μια από τις αγαπημένες ενασχολήσεις των παιδιών είτε σε μικρή είτε σε μεγαλύτερη .Δε συμφωνείτε; Συνήθως μετά το έτος τα παιδιά έρχονται σε πρώτη επαφή με αυτά , ίσως και λίγο νωρίτερα . Ωστόσο, αυτό μπορεί να γίνει και από 6 μηνών αν φτιάξουμε αισθητηριακές τσάντες! Η ζωγραφική αναμφίβολα προσφέρει διασκέδαση, μέσα από αυτή ανατροφοδοτείτε η φαντασία , διευρύνονται ο ορίζοντες τους , το παιδί μαθαίνει τη πληθώρα χρωμάτων , εξοικειώνεται με το κράτημα εξαρτημάτων ζωγραφικής πράγμα που το βοηθά στην ενίσχυση λεπτής κινητικότητας και αμέτρητα ακόμα πλεονεκτήματα που θα μπορούσαμε να πούμε . Ο πάγος δε δίνει μία άλλη μορφή νότας διασκέδασης στα παιδιά από τα συνηθισμένα και σίγουρα προσφέρει δροσιά ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες !

ΥΛΙΚΑ

  • 1 μεσαίο μπολ
  • Νερό
  • Χρώματα ακρυλικά μη τοξικά (κατάλληλα για παιδιά)
  • Πινέλο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΒΗΜΑ 1

Σε ένα μπολ γεμίζουμε νερό και το τοποθετούμε κατάψυξη. Το αφήνουμε για 6 με 8 ώρες.

ΒΗΜΑ 2

Αφαιρούμε και το προσφέρουμε στο παιδί με τα χρώματα και το πινέλο. Αφήνουμε το παιδί να το ανακαλύψει και να διασκεδάσει μέχρι τελικής πτώσης!

Δείτε και το βίντεο στο κανάλι μου στο you tube :

Εύχομαι να βρείτε και εσείς απολαυστική τη ζωγραφική πάνω στο πάγο και να το δοκιμάσετε σύντομα , ειδικά τώρα που ξεκινούν για τα καλά οι ζέστες !

Καλές ευφάνταστες δημιουργίες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.