Ζωγραφιά: Aποτύπωμα χεριού με μπατονέτες !

Θέλετε να δείτε πως φτιάξαμε αυτό το υπέροχο χεράκι ; Σήμερα δημιουργήσαμε αυτή την υπέροχη φθινοπωρινή ζωγραφιά : αποτύπωμα χεριού με μπατονέτες . Εύχομαι πραγματικά να το διασκεδάσετε και αυτή η ζωγραφιά να αποτελέσει το καλύτερο ενθύμιο για εσάς αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα !

Ζωγραφιά: Aποτύπωμα χεριού με μπατονέτες !

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Αυτή τη ζωγραφιά μπορείτε να τη ξεκινήσετε σε οποιαδήποτε ηλικία … Στη βρεφική ηλικία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά φιλικά με το δέρμα του μωρού σας . Μετέπειτα , το παιδί θα μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μαζί αυτό το αποτύπωμα και στη συνέχεια να αυτοσχεδιάσετε. Η κόρη μου, είναι 23 μηνών και μπόρεσε να αντιληφθεί και να κατανοήσει πλήρως αυτή τη κατασκευή . Και πραγματικά, ήταν κάτι που απολαύσαμε και οι δύο . Αυτή η κατασκευή για εμένα είναι συναισθηματικής αξίας και αποτελεί αναμφισβήτητα , το καλύτερο ενθύμιο . Ο τρόπος ζωγραφικής ήταν με μπατονέτες και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό καθώς , βοηθά το παιδί να αυτοσχεδιάσει και να μάθει τα χρώματα με ένα τρόπο διασκεδαστικό !

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ :

  1. Αποτύπωμα μωρού με άμμο
  2. Αποτύπωμα μωρού με φυσικά υλικά
  3. Αποτύπωμα μαμάς και μωρού

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ :

ΥΛΙΚΑ
  • Τέμπερες για παιδιά
  • Πινέλο
  • Μπατονέτες
  • Χαρτί Α4

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΒΗΜΑ 1
Ζωγραφιά: Aποτύπωμα χεριού με μπατονέτες !

Τοποθετούμε σε μερικές θήκες τα χρώματα 2 σταγόνες από το κάθε χρώμα ( κόκκινο, μουσταρδί, πράσινο) ή ότι άλλο χρώμα θέλετε εσείς . Προσθέτουμε και τις μπατονέτες πάνω . Τα προετοιμάζουμε για να είναι έτοιμα για τη ζωγραφική μας !

ΒΗΜΑ 2
Ζωγραφιά: Aποτύπωμα χεριού με μπατονέτες !

Παίρνουμε το χεράκι του παιδιού μας και με τη βοήθεια ενός πινέλου , το ζωγραφίζουμε καλά .

ΒΗΜΑ 3

Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα μία κόλλα Α4 και τοποθετούμε πάνω το χέρι του παιδιού μας .

Ζωγραφιά: Aποτύπωμα χεριού με μπατονέτες !

ΒΗΜΑ 4

Τώρα, έφτασε η ώρα να αυτοσχεδιάσουμε , με τα χρώματα και τις μπατονέτες κάνοντας κουκίδες περιμετρικά και ανάμεσα στα δάκτυλα της ζωγραφιάς μας!

Εύχομαι να το απολαύσετε όσο εμείς , θα χαρούμε να δούμε τις δικές σας μοναδικές ζωγραφιές με αποτυπώματα από τα δικά σας χεράκια !

Καλή διασκέδαση !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.