Χρωματιστό ρύζι στα χρώματα του καιρού!

Συννεφιά και βροχούλα σήμερα , οπότε είπαμε να παίξουμε με χρωματιστό ρύζι στα χρώματα του καιρού και της φύσης ! Σε προηγούμενο μου πόστ , είχαμε φτιάξει χρωματιστό ρύζι (ουράνιο τόξο) με το πιο εύκολο τρόπο ! Είχα διατηρήσει το ρύζι σε διάφορα σακουλάκια οπότε έκανα ανάμιξη και ιδού το αποτέλεσμα !

Χρωματιστό ρύζι στα χρώματα του καιρού!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΡΥΖΙ !

Με το χρωματιστό ρύζι μπορείτε να δημιουργήσετε (εκτός από το κλασσικό τρόπο χρωμάτων) , διάφορα θέματα όπως : του καιρού , της φύσης , του ωκεανού , να βάλετε μέσα διάφορα αντικείμενα , ζώα ή φυτά και το παιδί να τα ανακαλύψει . Είναι ένας όμορφος τρόπος εκμάθησης με ψυχαγωγικό χαρακτήρα για να μάθει και αντιληφθεί νέα πράγματα. Και δε ξεχνάμε πως το ρύζι αποτελεί από τις νούμερο 1 αισθητηριακές δραστηριότητες

Χρωματιστό ρύζι στα χρώματα του καιρού!

Το ρύζι είναι μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες της Αριάνας και μπορεί να περάσει πολύ χρόνο παίζοντας με αυτό ! Ίσως φοβάστε μη το σκορπίσει δεξιά και αριστερά και δε ξέρετε τι να πρωτομαζέψετε …. Το μεγάλο μου μυστικό είναι πάντα από κάθε δραστηριότητα να βάζω ένα κουβερτάκι ή έναν μουσαμά και την περιορίζω σε αυτό το σημείο ! Και παίζει και αυτή ανέμελα αλλά και εγώ είμαι ήσυχη !

Εύχομαι να σας άρεσε η ιδέα του χρωματιστού ρυζιού με θέμα : Ο καιρός ..

Θα χαρώ να ανταλλάξουμε νέες ιδέες με το χρωματιστό ρύζι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.