Χάρισε ‘πολύτιμα’ δώρα όλο το χρόνο!

Η αλήθεια είναι πως είθισται να ανταλλάζουμε δώρα μόνο κάθε Χριστούγεννα ,εγώ θα προτιμούσα να συμβαίνει όλο το χρόνο αυθόρμητα, άνευ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Πως , όμως μπορεί να συμβεί αυτό;

Χάρισε πολύτιμα δώρα όλο το χρόνο!

1) Κάνε μία έκπληξη σε ανύποπτο χρόνο.

Ένα μικρό δώρο , μία μικρή κίνηση συνοδευόμενα από δύο αληθινές κουβέντες σε ανύποπτο χρόνο, αρκούν για να νιώσει χαρά ο παραλήπτης μα, μεγαλύτερη ο αποστολέας! Είναι όμορφο, να βλέπεις στο πρόσωπο του αγαπημένου σου προσώπου ,αυτή την απρόσμενη ευχάριστη έκπληξη . Παραδέξου το, νιώθεις όμορφά όταν σε θυμούνται ανύποπτα, έτσι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, άνευ εορτών.

2) Πάρε πρωτοβουλία και κάνε μικρές πράξεις .

Δε χρειάζεται να αγοράσεις ακριβά δώρα για να δείξεις την αγάπη σου ,προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μία πρωτοβουλία ,μία απλή κίνηση βοήθειας ,μία επίσκεψη ,μία ενθαρρυντική κουβέντα είναι αρκετές για να το εκτιμήσει κανείς  και να το εισπράξει ως ένα πολύτιμο δώρο.

3)Διοργάνωσε μία συν’ερευση απρόσμενα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα .

Προσκάλεσε τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο σπίτι σου ή σε ένα μέρος που σας συνδέει. Ένα καλό φαγητό, ένα ζεστό ρόφημα φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Είναι ένας όμορφος τρόπος να μοιραστείς μαζί τους τις στιγμές σου, να έρθεις σε επαφή ,να γελάσεις . Τόσο απλά.

 

4) Δημιούργησε κάτι δικό σου και χάρισε το.

Έχει άλλη αξία να δημιουργήσεις κάτι δικό σου και να το χαρίσεις. Φανερώνεις ,στο πρόσωπο πως αφιέρωσες από το πολύτιμο χρόνο σου ,και δημιούργησες κάτι αποκλειστικά για εκείνον. Το δώρο σου έχει ταυτότητα , είναι ΕΣΥ! Οι άνθρωποι δε χρειάζονται ακριβά δώρα, μα απλές πράξεις που θα τους γεμίσουν με ακριβά συναισθήματα.

5) ευχετηρια γραμματα

Στείλε ευχετήριες κάρτες σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όποια χρονική στιγμή, το αισθανθείς είτε είναι μακριά σου είτε κοντά σου. Ένα γράμμα έχει άλλη αξία. Είναι ένας όμορφος τρόπος έκφρασης και λίγο πρωτότυπος πια για τα σημερινά δεδομένα.

6)ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΟΛΑ

Να εκφράζεις τα συναισθήματα σου να λες σ’αγαπώ , σε σκέφτομαι , μου λείπεις, να δίνεις τις ευχές σου απλόχερα όλο το χρόνο. Οι στιγμές με τους ανθρώπους μας δε γυρνούν πίσω , οπότε με τη πρώτη ευκαιρία να εξωτερικεύεις, αυτά που αισθάνεσαι και να τα ‘χαρίζεις’ απλόχερα στους αγαπημένους σου!

7) Αγκαλιά

Υπάρχει καλύτερη ένδειξη αγάπης από την αγκαλιά; Μια σφιχτή αγκαλιά είναι πιο δυνατή ,από οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα , ένα δώρο ζωτικής και συναισθηματικής αξίας. 

    Οι άνθρωποι ίσως ξεχάσουν τα δώρα που τους προσέφερες ,μα ποτέ δε θα ξεχάσουν τον τρόπο που τους έκανες να νιώσουν. Όποτε δε χρειάζεται να είναι Χριστούγεννα για να προσφέρεις απλόχερα τα πολύτιμα ‘δώρα’ σου, απλά κάντο ανύποπτα , απρόσμενα έχει άλλη αξία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.