Βρώσιμα παγάκια με 2 υλικά!

Πάμε γρήγορα και εύκολα να φτιάξουμε τα βρώσιμα παγάκια μας με 2 υλικά ; Ίσως θυμάστε τα βρώσιμα παγάκια από λαχανικά και φρούτα . Ήταν πραγματικά υπέροχη δραστηριότητα και μία ασφαλή επιλογή γι’ αυτή την ηλικία , η κόρη μου τότε ήταν 13 μηνών !

Βρώσιμα παγάκια με 2 υλικά!

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ;

Τα βρώσιμα παγάκια είναι πραγματικά άκρως δροσιστική καλοκαιρινή δραστηριότητα , ακίνδυνη και μία ασφαλή επιλογή για τα μικρά μας . Μπορείτε να δώσετε τα βρώσιμα παγάκια από 12 μηνών και το παιδί να επεξεργαστεί με την αφή του και τη γεύση του , φυσικά με τη δική μας επίβλεψη . Η εναλλαγή θερμοκρασίας θα τα ενθουσιάσει , ενώ παράλληλα θα εξερευνήσει και τα χρώματα . Τα παιδιά από τη βρεφική ηλικία λειτουργούν με τις αισθήσεις τους , οπότε τα βοηθά στην ομαλή ενίσχυση τους με διασκεδαστικό τρόπο. Σε μεγαλύτερες ηλικίες και πάνω τα 2 έτη το παιδί θα κατανοήσει καλύτερα τη λειτουργικότητα της δραστηριότητας αυτής και θα ζωγραφίζει κιόλας .

ΥΛΙΚΑ

  • Παγοθήκες
  • Χρώματα ζαχαροπλαστικής
  • Ξυλάκια χρωματιστά ή απλά

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΒΗΜΑ 1

Βρώσιμα παγάκια με 2 υλικά!

Παίρνουμε τις παγοθήκες μας και βάζουμε νερό μέχρι τη μέση περίπου. Διότι θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι θα μπουν μερικές σταγόνες χρωμάτων και τα ξυλάκια μας. Οπότε θα ισορροπήσουν.

ΒΗΜΑ 2

Βρώσιμα παγάκια με 2 υλικά!

Προσθέτουμε τα χρώματα ζαχαροπλαστικής όπως θέλουμε και τα ξυλάκια μας. Τοποθετούμε κατάψυξη για όλο το βράδυ.

ΒΗΜΑ 3

Αφαιρούμε και είμαστε έτοιμοι το παιδί μας να ανακαλύψει τα χρώματα και παράλληλα να δροσιστεί.

Είναι μία όμορφη και δροσιστική ενασχόληση για τα παιδιά μας μέσα στο σπίτι ! Εύχομαι πραγματικά να διασκεδάσετε και να χαρείτε !

Καλή επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.