Το μεγαλύτερο challenge παιδιών με το κόκκινο μπαλόνι!

Μία όμορφη και πρωτότυπη ιδέα για τα σημερινά δεδομένα γεννήθηκε, με αφορμή το γκρουπ καρναβαλιού 184  «Η αγάπη σε ένα αστέρι κατοικεί» !

Το μεγαλύτερο challenge παιδιών με το κόκκινο μπαλόνι!

Το group αυτό διεξάγεται στη Βάρδα Ηλείας ,η κεντρική ιδέα είναι του Κώστα Διαμαντόπουλου, με θέμα: τον Μικρό Πρίγκιπα να αναζητά παντού το κοριτσάκι του banksy . Με αφορμή ,λοιπόν  το group 184 καρναβαλιού, “γεννήθηκε” μία νέα ιδέα που εξέλιξε η Αναστασία η Θανασούλα ,από τη μακρινή Αμερική επιθυμώντας να περάσει και αυτή το δικό της μήνυμα με την 6 μηνών κόρη της . Μία ιδέα, που ήρθε για να μείνει και στόχο έχει την ένωση παιδιών από όλο το κόσμο με σύμβολο ένα κόκκινο μπαλόνι ! Θέλεις να δεις πως μπορείς και εσύ να γίνεις μέρος αυτού του παραμυθιού ; Παρακάτω θα βρεις: Πώς θα δημιουργήσεις το δικό σου παραμύθι ,το σχετικό βίντεο στο you tube της ιδέας αυτής, καθώς και το δικό μου παράδειγμα που θα σε βοηθήσει να γίνεις και εσύ μέρος αυτού του παραμυθιού.

ποιοσ είναι ο στοχος τησ ιδεασ αυτησ;

Στόχος αυτής της ιδέας είναι ή ένωση παιδιών: μικρών και μεγάλων όπου ,υπό άλλες συνθήκες τα παιδιά αυτά θα ήταν συμμαθητές ή ακόμα και φίλοι και θα κατοικούσαν στο ίδιο μέρος . Αλλά  λόγω συνθηκών, αυτά τα παιδιά ζουν μακριά το ένα από το άλλο .  Το κόκκινο μπαλόνι λοιπόν αποτελεί το μέσο, ένα δικό τους μοναδικό τρόπο επικοινωνίας στέλνοντας μηνύματα το ένα παιδί στο άλλο, σκορπίζοντας ένα απέραντο κύμα συναισθημάτων και αισιοδοξίας σε όλα τα πέρατα του κόσμου!

ΠΏΣ ΜΠΟΡΕΊς ΝΑ δημιουργησεις το δικο σου παραμυθι;

Το μεγαλύτερο challenge παιδιών με το κόκκινο μπαλόνι!

 

Ένα κόκκινο μπαλόνι που θα κρατάει το παιδί σου είναι αρκετό για να περάσετε μαζί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε ένα άλλο παιδί ή σε άλλα παιδιά αυτού του κόσμου, που υπό άλλες συνθήκες αυτά τα παιδιά θα ζούσαν στον ίδιο τόπο. Για να εισακουστεί αυτό το μήνυμα, μπορείς να κοινοποιήσεις μία φωτογραφία κρατώντας ένα κόκκινο μπαλόνι, στέλνοντας το δικό σου ελπιδοφόρο μήνυμα. Σημαντικό είναι μέσα στο κείμενο, στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου να γράψεις τη λέξη, #κόκκινο_μπαλόνι με hashtag (#) κοινοποιώντας το είτε στο facebook, είτε στο instagram. Και να, αυτό ήταν! Μόλις δημιούργησες και εσύ το δικό σου ονειροπαραμύθι και αφήνεις το δικό σου λιθαράκι για να ‘χτιστεί’ το μεγαλύτερο παραμύθι παιδιών που έχει υπάρξει ποτέ.

Δες το δικό μου παράδειγμα που θα σε βοηθησει να δημιουργησεις και εσύ το δικό σου παραμύθι .

Το μεγαλύτερο challenge παιδιών με το κόκκινο μπαλόνι!

Με αφορμή την υπενθύμιση της σημερινή ημέρας 15ης Φεβρουαρίου για τη καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου η κόρη μου 15 μηνών και εγώ αφήνουμε το δικό μας μήνυμα σε όλα αυτά τα παιδιά και σε παιδιά που θα ήταν πιασμένα χέρι-χέρι μαζί στον ίδιο “κύκλο” υπό άλλες συνθήκες … Συγκεκριμένα, στο post μου γράφω το εξής:

«Ένα #κόκκινο_μπαλόνι ξεπρόβαλε από μακριά και έφτασε στα χέρια της Αριάνας , η χαρά της ήταν απερίγραπτη και έτρεξε γρήγορα να το “αρπάξει”!»

Το μήνυμα που περάσαμε εγώ και η κόρη μου:

«Είναι όμορφο να γνωρίζεις πως πίσω από αυτό το #κόκκινο_μπαλόνι κρύβονται χιλιάδες μικροί ήρωες , πλημμυρισμένοι με αγνά και αληθινά συναισθήματα!»

«Με αφορμή την αυριανή ημέρα ,για τη καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου(κάτι βέβαια που καλό θα ήταν να μας απασχολεί συχνότερα) , αυτό το μπαλόνι ας αποτελέσει συνδετικός κρίκος που θα ενώσει όλες τις δυνάμεις παιδιών ,δίνοντας ΕΛΠΙΔΑ , ΧΑΡΑ και πολλά ΧΑΜΟΓΕΛΑ . »

-Αυτό ήταν το δικό μας  ελπιδοφόρο μήνυμα !

Τόσο απλά , μόλις άφησες το δικό σου μήνυμα και δημιούργησες το μεγαλύτερο παραμύθι που έχει υπάρξει ποτέ !

Γιατί τα παιδιά ξέρουν… να επικοινωνούν μεταξύ τους !

Δες εδώ το σχετικό βίντεο στο you tube:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.