Τεστ εγκυμοσύνης , τα πρώτα συναισθήματα!

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ όμορφο που μου συνέβη για δεύτερη φορά τεστ εγκυμοσύνης, τα πρώτα συναισθήματα . Με γνωρίζετε οι φίλες μου μέσα από υγιεινές συνταγές και δραστηριότητες , αλλά θα ήθελα να μοιραστώ μερικά συναισθήματα για το πιο ευαίσθητο θέμα της εγκυμοσύνης που βιώνει η κάθε γυναίκα. Που ίσως ταυτιστείς και μαζί μου γλυκιά εγκυούλα/μανούλα!

Τεστ εγκυμοσύνης , τα πρώτα συναισθήματα!

ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ !

Όπως στη πρώτη εγκυμοσύνη μου έτσι και στη δεύτερη έγιναν όλα ραγδαία . Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις , οι συχνοί εμετοί και επισκέψεις στη τουαλέτα , η μόνιμη κούραση για αρκετές ημέρες μαρτύρησαν το τι τελικά μου συνέβαινε. Το μυαλό μου πήγε παντού , εκτός από το αυτονόητο ότι ήμουν έγκυος … Μάλλον δεν ήθελα να το πιστέψω για ακόμη μια φορά… Να όμως που ήρθε , έφτασε η στιγμή να εξετάσω τη τελευταία σκέψη που είχα ως ενδεχόμενο στο μυαλό μου αυτό της εγκυμοσύνης ! Θα μου πεις μα γιατί δεν είσαι έτοιμη ; Δε το περίμενες; Νομίζω μία μαμά πάντα είναι έτοιμη , αρκεί να έρθει… και τα συναισθήματα της αλλάζουν!

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ …ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!

Πριν μείνω έγκυος στο δεύτερο μωράκι μου , δε μπορούσα να φανταστώ πως είναι να μοιραστείς αυτή την αγάπη στα δύο ! Αναρωτιόμουν πως γίνεται να αγαπήσω το δεύτερο όπως στο πρώτο ; Πως γίνεται να κάνω με το δεύτερο όσα έκανα με το πρώτο ; Και πολλά άλλα ερωτήματα που σκεφτόμουν… Τελικά, μου λύθηκαν όλες αυτές οι απορίες όταν έμαθα ότι κυοφορώ για δεύτερη φορά . Μπορεί να μη το έχω συνειδητοποιήσει 100% αλλά η αγάπη μου ήδη έχει πολλαπλασιαστεί γι’ αυτό το πλασματάκι. Και τώρα κατάλαβα πως η αγάπη αυτή γίνεται πιο μεγάλη και αναρίθμητη!

ΠΩΣ ΒΙΩΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ/ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ;

Τεστ εγκυμοσύνης , τα πρώτα συναισθήματα!

Αχ! Τι δεύτερη εγκυμοσύνη τη βιώνω εντελώς διαφορετικά , ίσως γράψω μελλοντικά κάποιο άρθρο πιο αναλυτικά . Δεν έχω τις ανησυχίες που είχα , είμαι πιο συνειδητοποιημένη. Το ταξίδι αυτό της εγκυμοσύνης μου είναι γνώριμο πλέον ξέρω τι θα συναντήσω , πως θα αντιμετωπίσω τις δυσκολίες , πως θα δω τις τεράστιες αλλαγές και τις ορμόνες να κάνουν “κουμάντο” στο σώμα μου, στο μυαλό μου που γίνονται ραγδαία . Το άγχος μου είναι λιγότερο και σίγουρα απολαμβάνω το ταξίδι αυτό πολύ πιο όμορφα από τι το πρώτο . Ωστόσο μερικές ανησυχίες μου είναι: Πως θα το βιώσει η Αριάνα όλο αυτό; Πως θα συγχρονίσω το πρόγραμμα ανάμεσα σε όλη την οικογένεια και πως θα θηλάζω 2 παιδιά συγχρόνως ; Και άλλα ελεγχόμενα ερωτήματα που ταλανίζουν το μυαλό μου αλλά δε τα αφήνω να με καταβάλλουν!

Αυτά ήταν τα δικά μου συναισθήματα και μερικές σκέψεις μου που ίσως και εσύ ταυτιστείς! Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ταξίδι της εγκυμοσύνης είναι μοναδικό για τη κάθε μαμά και όσες φορές και να το βιώσω τα συναισθήματα μας είναι πλούσια από αγάπη γεμάτο ευαισθησία και τρυφερότητα!

Φιλάκια γλυκές μανούλες !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.