Σούπερ υγιεινό σνακ σε pop it!

Τα pop it έχουν γίνει μόδα ! Δεν υπάρχει παιδάκι που να μην έχει στη κατοχή του έστω 1 ! Οπότε τι πιο όμορφο σε ένα τόσο αγαπημένο παιχνίδι να φτιάξουμε και ένα υγιεινό δροσιστικό σνακ και να συνδυάσει το παιδί διατροφή και παιχνίδι! Πάμε να δούμε το σούπερ υγιεινό σνακ σε pop it που σας υποσχέθηκα; Παρακάτω θα δείτε και το ανάλογο βίντεο και τη διαδικασία βήμα – βήμα !

Σούπερ υγιεινό σνακ σε pop it!

Τι είναι τα pop – it ?

Σούπερ υγιεινό σνακ σε pop it!

Για όσους δε γνωρίζουν τη τελευταία μόδα στο παιχνίδι των παιδιών τα pop – it είναι αυτά που βλέπεται στη παραπάνω φωτογραφία και έχουν κυριολεκτικά κερδίσει τη καρδιά τους! Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να σπρώξουν με τα δάχτυλα τους τα pop-it προς τα μέσα και να επαναλάβουν μετά και από την ανάποδη πλευρά . Λειτουργεί σαν να λέγαμε σαν anti – stress για τα παιδιά και παίζουν με αυτά με μεγάλη αφοσίωση και συγκέντρωση . Τα pop – it θα τα βρείτε σε πολλά χρώματα , σχέδια και μεγέθη ! Για εμένα τα pop it εκτός από το δημιουργικό παιχνίδι που προσφέρουν , αποτέλεσαν και ιδανική ιδέα υγιεινών σνακ !

ΥΛΙΚΑ

Σούπερ υγιεινό σνακ σε pop it!
  • Pop it σε όποιο σχήμα θέλετε
  • 3 κουταλιές γεμάτες γιαούρτι
  • 1/5 μπανάνα
  • 8-10 μύρτιλα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΒΗΜΑ 1

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μας και τα απλώνουμε πάνω στα pop it . Φροντίζουμε όλα τα “κυκλάκια” να είναι στην ανάποδη πλευρά για να μπορούμε ομοιόμορφα να απλώσουμε το μίγμα μας.

ΒΗΜΑ 2

Σούπερ υγιεινό σνακ σε pop it!

Τοποθετούμε κατάψυξη για 6 – 8 ώρες . ‘Ετοιμα τώρα προσφέρουμε στο παιδί το υγιεινό σνακ και το pop it συγχρόνως!

Δείτε το και στο κανάλι μου στο you tube :

‘Άλλη μία όμορφη ιδέα για να συνδυάσετε υγιεινή διατροφή και παιχνίδι!

Καλή απόλαυση και καλή διασκέδαση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.