Πρώτη οδοντόβουρτσα του παιδιού ! Τι να επιλέξω;

Ψάχνεις να βρεις και αναρωτιέσαι ποια θα είναι η πρώτη οδοντόβουρτσα για τα νεογιλά δόντια του παιδιού σου; Αν είσαι στην ίδια ακριβώς φάση με εμένα , τότε δες παρακάτω γιατί επέλεξα αυτή την οδοντόβουρτσα από bamboo για τη κόρη μου. Πάμε να δούμε αναλυτικά όλα τα οφέλη ;

Πρώτη οδοντόβουρτσα του παιδιού ! Τι να επιλέξω;

Σε προηγούμενο μου ποστ είχα μιλήσει για τα βρεφικά πιάτα από bamboo ,που πραγματικά θεωρώ πως είναι μακράν η καλύτερη αγορά που είχα κάνει ως σήμερα ! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα νεογιλά δόντια του παιδιού μας και γιατί να επιλέξουμε αυτή την οδοντόβουρτσα. Σαν μαμά μερικές σκέψεις που κάνω (ξέρεις από εκείνες τις μαμαδίστικες) είναι : Τι είδους οδοντόβουρτσα να πάρω για να μη γδέρνονται τα ούλα του ή ακόμη τραυματιστούν … Δεύτερον , σκέφτεσαι να είναι αντιμοκροβιακή και να μη μεταφέρονται μικρόβια στο στόμα του παιδιού και τόσα άλλα ….

Γιατί να επιλέξω οδοντόβουρτσα bamboo ?

Και εδώ βλέπετε εμένα με χαμόγελο και καμάρι με τη bamboo smiley….

Πρώτη οδοντόβουρτσα του παιδιού τι να επιλέξω ;

Πάμε να δούμε τα βασικά πλεονεκτήματα;

1) ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Χιλιάδες πλαστικές οδοντόβουρτσες μολύνουν το περιβάλλον καθημερινά… Αξίζει λοιπόν να αντικαταστήσουμε τη πλαστική μας οδοντόβουρτσα με την οδοντόβουρτσα από bamboo . Σίγουρα λοιπόν αποτελεί τη καλύτερη οικολογική απόφαση που θα μπορούσαμε να πάρουμε για το σπίτι μας και κατ’ επέκταση για το σπίτι όλων το περιβάλλον μας . Παράλληλα, μαθαίνουμε και το παιδί μας να μας μιμηθεί και να κάνει το ίδιο μελλοντικά! Και μη ξεχνάμε πως η οδοντόβουρτσα από bamboo είναι 100% ανακυκλώσιμη!

2) ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ

Είναι βασικό η οδοντόβουρτσα που θα επιλέξουμε να έχει όσο περισσότερο γίνεται αντι-μικροβιακή δράση και να μαζεύει όσο το δυνατόν λιγότερα μικρόβια γύρω από το φλοιό της οδοντόβουρτσας αλλά και μέσα στο εσωτερικό των τριχών . Η συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα έχει υψηλής ποιότητας τριχών με ίνες Dupont Tynex και είναι φυσικά αντιμικροβιακό . Επίσης , βασικό χαρακτηριστικό ότι είναι μη τοξικό και BPA free.

3) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

H οδοντόβουρτσα smiley έχει ειδικές μαλακές τρίχες για τα ούλα τα παιδιού και τα πρώτα νεογιλά δόντια του . Φέρεται με ευαισθησία στα ούλα και κατ’ επέκταση στα δόντια του παιδιού μας! Η λαβή της είναι βιοδιασπώμενη για μεγαλύτερη άνεση στη χρήση , ειδικά για το παιδί που μαθαίνει τώρα να εξοικειώνεται με αυτό το αντικείμενο για πρώτη φορά .

4) ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΗ

Τέλος , λιγότερο σημαντικό αλλά…. Αν είσαι όπως εγώ που θέλω να εξασφαλίσω σχέση ποιότητας και καλαισθησίας, τότε οι οδοντόβουρτσες bamboo είναι σίγουρα μία καλή επιλογή .

Ελπίζω να σας έδωσα σημαντικές πληροφορίες για τις οδοντόβουρτσες bamboo και να κάνετε τη σωστή επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες του παιδιού σας !

Θα χαρώ πολύ πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.