Η πρώτη μου παρουσίαση για φιλανθρωπικό σκοπό (dancing star kids 2020)!

Ένα υπέροχο φεστιβάλ χορού παιδιών με φιλανθρωπικό χαρακτήρα ,ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που παρουσίασα αυτό το Φεστιβάλ χορού το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο νησί μας, με συμμετοχές από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Το Φεστιβάλ χορού για παιδιά ήταν εμπνευσμένο από το dancing with the stars ! Στο άρθρο αυτό θα δείτε γιατί το παρουσίασα, τη κόρη μου να κλέβει τη παράσταση καθώς και ένα βίντεο για να πάρετε μία μικρή γεύση από τις απονομές και όχι μόνο!

Η πρώτη μου παρουσίαση με φιλανθρωπικό σκοπό (dancing with the stars kids)

ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε από τη δασκάλα μου χορού latin,  καθώς χορεύω κάθε εβδομάδα στους ρυθμούς της baccata . Όταν μου ζητήθηκε να το παρουσιάσω ενθουσιάστηκα και ένιωσα μεγάλη χαρά! Ο λόγος είναι ένας  και μοναδικός! Το Φεστιβάλ χορού ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό! Σίγουρα, μου αρέσουν πολύ αυτά τα κοινωνικά event αλλά ο κύριος λόγος είναι πως αυτό το Φεστιβάλ χορού ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό , ιδέες που υπερασπίζω  και ακολουθώ ακράδαντα. Συγκεκριμένα, τα έσοδα δόθηκαν στο Σβουρένειο σχολείο και στο Ειδικό σχολείο Κω για την αγορά αντικραδασμικού δαπέδου και για τα υλικά αυτής .

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ

Η πρώτη μου παρουσίαση για φιλανθρωπικό σκοπό (dancing with the stars Kids 2020)

Οι λόγοι που παρουσίασα αυτό το Φεστιβάλ είναι αρκετοί με κοινό παρονομαστή τη φιλανθρωπία , καθώς υπερασπίζω και σέβομαι όταν γίνονται τέτοιοι αγώνες. Είμαι ένα άτομο ευαίσθητο με αγάπη προς το συνάνθρωπο και κυρίως ευαίσθητη με τα παιδιά και θα συνεχίσω να ακολουθώ τέτοιες και μόνο πρωτοβουλίες . Ότι και να αναλάβεις στη ζωή σου καλό θα είναι να το κάνεις με αγάπη , μεράκι , να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο σου, να πιστεύεις πολύ σε αυτό που αντιπροσωπεύεις και να είσαι σταθερός στην απόφασή σου . Γιατί όπως λέω όταν στηρίζεσαι και πιστεύεις στον εαυτό σου τότε θα τα καταφέρεις ακόμα και αν πρακτικά φαίνεται πως δε τα κατάφερες ,εσύ θα έχεις κερδίσει μία μάχη με τον εαυτό σου!

ΤΟ FEELING

Το πρώτο Φεστιβάλ του νησιού ήμουν έτοιμη να το παρουσιάσω. Στην αρχή δε σας κρύβω πως  είχα λίγο άγχος ,καθώς ήταν η πρώτη μου φορά και γνώριζα πως υπήρχε πολύς κόσμος και επίσημοι κάτω από την σκηνή . Ωστόσο, τα χειροκροτήματα αποτέλεσαν σημαντικό κομμάτι της βραδιάς για μένα  και λειτούργησε ενθαρρυντικά. Σκεφτόμουν πως τα παιδιά χορεύουν για άλλα παιδιά… Οπότε όλα τα ξέχασα και προσπάθησα να δώσω το καλύτερο μου εαυτό.

ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ‘ΈΚΛΕΨΕ’ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ!

My first presentation

Στις απονομές είχα και μία μικρή παρουσιάστρια μαζί μου, δεν ήταν άλλη από τη κόρη μου 16 μηνών , η οποία ήταν η μικρή μου βοηθός .  Ανακοίνωσα μαζί της τα βραβεία στα παιδιά που κέρδισαν (όλοι γνωρίζουν πως όλα τα παιδιά είναι νικητές) . Είναι το στηριγμά μου , το άλλο μισό μου . Η μικρή μου ηρωίδα ήταν μαζί μου στις πρόβες , στο backstage ,στην προετοιμασία μου και παντού και πάντα μαζί μου… Την έβλεπα από μακριά να χαμογελάει ,να χορεύει στους ρυθμούς του Φεστιβάλ . Την αγαπώ τη μικρή μου latin χορεύτρια!

Ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου , θα συνεχίσω να προασπίζω τέτοιες πρωτοβουλίες με αγάπη και σεβασμό!

Πάρτε μία μικρή γεύση από αυτή τη βραδιά στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=HjJzm7NX6kg&feature=emb_share&fbclid=IwAR0Q-nreriTCtFwYizEf2mxmbeHhI6ghLurqa4UQilx1b0H08PfaluFsH7U

 

Πηγή βίντεο : Aegean news

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.