Υγιεινές κρέπες με 3 υλικά !

Μήπως ξεχάσατε τα πολύχρωμα pancakes και τις πολύχρωμες κρέπες; Σήμερα το πρωινό τραπέζι μας γέμισε με χρώματα και πολλές πολλές κρέπες που αρέσουν στη κόρη μου και πραγματικά έφαγε αρκετά και σήμερα σας έχω τη πιο απλή συνταγή. Οι δικές μου υγιεινές κρέπες με 3 υλικά είναι χωρίς ζάχαρη και χωρίς αλάτι !‘Αλλωστε μας συντρόφευσαν τόσα μα τόσα υγιεινά σιρόπια που πραγματικά δεν έχει ανάγκη από ίχνος ζάχαρης.

Υγιεινές κρέπες με 3 υλικά !

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 8 -10 ΜΕΣΑΙΕΣ ΚΡΕΠΕΣ

  • 2 αυγά
  • 250 χλιαρό γάλα
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΒΗΜΑ 1

Σε ένα μπολ , χτυπάμε τα αβγά πολύ καλά. Παράλληλα , ζεσταίνουμε ελάχιστα το γάλα μας δε το θέλουμε καυτό αλλά χλιαρό . Στη συνέχεια , το ρίχνουμε μέσα στα αβγά και ανακατεύουμε ελαφρά.

ΒΗΜΑ 2

Έπειτα , ρίχνουμε τη πρώτη κούπα με το αλεύρι σιγά – σιγά ανακατεύοντας… Συνεχίζουμε με τη δεύτερη και ανακατεύουμε πολύ καλά. Το μίγμα μας θέλουμε να είναι υγρό και όχι στερεό .

ΒΗΜΑ 3

Προθερμαίνουμε, το τηγάνι μας σε μέτρια φωτιά με ελάχιστο βούτυρο ίσα- ίσα να απλωθεί σε όλο το τηγάνι καλά.

ΒΗΜΑ 4

Με τη βοήθεια μίας κουτάλας βάζουμε το μίγμα μας στο τηγάνι και κουνώντας το δεξιά-αριστερά αφήνουμε να απλωθεί παντού ομοιόμορφα. Μόλις ψηθεί από τη μία καλά και πάρει ένα χρυσαφί χρώμα γυρνάμε από την άλλη.

ΒΗΜΑ 5

Υγιεινές κρέπες με 3 υλικά !

Επαναλαμβάνουμε όσες φορές θέλουμε . Αν το τηγάνι σας είναι αντικολλητικό, δε χρειάζεται κάθε φορά να βάζετε βούτυρο στο τηγάνι . Η πρώτη φορά είναι αρκετή.

Αυτές ήταν οι δικές μου υγιεινές κρέπες με 3 υλικά , όπου τις φτιάχνω από τότε που η κόρη μου χρόνισε και μετά. Εύχομαι να σας φάνηκε εύκολη η συνταγή και γρήγορη και να τη δοκιμάσετε σύντομα.

Καλές δημιουργίες !

και τα σιρόπια τους με εκχύλισμα φρούτων δε περιέχουν ζάχαρη , φοινικέλαιο, συντηρητικά είναι απόλυτα υγιεινό για ένα παιδί . Aν θέλετε να δείτε τα προιόντα πατήστε πάνω στο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.