Υγιεινά πολύχρωμα παγωτά rainbow !

Πάμε να φτιάξουμε τα πιο υγιεινά πολύχρωμα παγωτά rainbow ? Εκτός ότι είναι γευστικά είναι και σούπερ εμφανισιακά και εντυπωσιάζουν…. Όπως καλά γνωρίζετε σε ένα παιδάκι η εμφάνιση ενός σνακ/γεύματος παίζει σημαντικό ρόλο. Τρέχουμε λοιπόν , γρήγορα για να δούμε ποια φρούτα θα δημιουργήσουν αυτά το ουράνιο τόξο χρωμάτων !

Υγιεινά πολύχρωμα παγωτά rainbow !

ΥΓΙΕΙΝΑ ΦΡΟΥΤΕΝΙΑ ΠΑΓΩΤΑ

Υγιεινά πολύχρωμα παγωτά rainbow !

Τα πολύχρωμα παγωτά rainbow , δηλαδή ουράνιο τόξο όπως τα ονόμασα είναι δροσιστικά , φρουτένια και κυρίως υγιεινά και για τα βρεφάκια μας, αλλά και για τα παιδιά μας και γιατί όχι και για εμάς ! Και σίγουρα είναι μία καλή επιλογή για τα παιδιά που απέχουν από τα γαλακτοκομικά προιόντα λόγω αλλεργιών ή δυσανεξίας! Στη κατηγορία υγιεινά παγωτά θα βρείτε αρκετά διαφορετικές επιλογές αλλά και πρωτότυπες όπως οι μπάρες γιαουρτιού!

ΥΛΙΚΑ

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ:

  • 1 πορτοκάλι
  • 1 ακτινίδιο
  • 10-15 μύρτιλα
  • 5- 6 φράουλες ή κόκκινα μούρα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΒΗΜΑ 1

Αλέθουμε ένα ένα τα φρούτα μας . Βάζουμε στη φόρμα μας κάτω το πορτοκάλι και τοποθετούμε κατάψυξη για περίπου 3-6 ώρες ( η ψύξη διαφέρει από ψυγείο σε ψυγείο) . Όταν παγώσει αρκετά και γίνει στέρεο συνεχίζουμε με το ακτινίδιο ( πράσινο χρώμα) και μετά με τα υπόλοιπα, τις φράουλες ( κόκκινο χρώμα) και τα μύρτιλα (μώβ χρώμα).

ΒΗΜΑ 2

Τοποθετούμε τις φόρμες μας στη κατάψυξη μέχρι να παγώσουν τελείως μερικές ώρες ! Τώρα είναι έτοιμα μπορείτε να τα απολαύσετε !

Νομίζω πως αυτά τα παγωτά θα σας ενθουσιάσουν και τα μικρά θα εντυπωσιαστούν με τα χρώματα ! Ίσως να είναι λίγο μπελαλίδικα αλλά πιστεύω αξίζει η αναμονή !

Καλή επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.