Ιδέα δώρου με λιγότερο από 1 ευρώ!

Αυτή η ιδέα δώρου με λιγότερο από 1 ευρώ , είμαι σίγουρη θα σου “γεννήσει” νέες ιδέες που θα προσφέρεις συνέχεια! Δε θα σε κρατήσω άλλο σε αγωνία !

Ιδέα δώρου με λιγότερο από 1 ευρώ!

ΤΑΡΑΝΔΟΙ ΣΕ ΒΑΖΑ !

ΒΑΖΑ : Που θα προμηθευτείς βάζα ; Κάνε μία έρευνα αγοράς σε τοπικά καταστήματα ή αλυσίδες . Τα δικά μου βαζάκια κόστιζαν 0,45λ και πήρα αρκετά !

ΜΑΤΙΑ” CRAFT : Σε βιβλιοπωλεία ή σε αλυσίδες καταστημάτων θα βρεις μάτια crafting με κόστος 30 τεμάχια περίπου 1 ευρώ

ΠΟΜ-ΠΟΜ : Σου έχω δείξει πάρα πολλές φορές δραστηριότητες με πομ-πομ θα βρεις 50 τεμάχια ή 100 τεμάχια με μόλις 1ευρώ αρκεί να κάνεις μία σωστή αναζήτηση.

ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ : Όπως θα δεις αγόρασα μερικά σακουλάκια στα οποία θα βάλω μέσα τα δωράκια μου . Φυσικά και θα μπορούσα να τα βάλω έτσι μέσα αλλά είναι πολύ πιο όμορφα αν τοποθετήσεις ένα σακουλάκι για λόγους υγιεινής , ειδικά αν το δωράκι μας είναι βρώσιμο . Θα τα βρεις σε καταστήματα με είδη δώρου και υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη!

“ΚΕΡΑΤΑ ” ΤΑΡΑΝΔΟΥ : Θα χρειαστείς ένα κομμάτι καφέ χαρτόνι . Εκτύπωσε τα στο pinterest θα βρείτε πολλά σχέδια , κατέβασε τα και δημιούργησε το σχήμα.

ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ : Για να κολλήσουν τα υλικά μας καλά θα χρειαστούμε κόλλα σιλικόνης και αυτό το πιστόλι θα μας βοηθήσει αρκετά

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΒΑΖΟ

 • 1 Βάζο μικρό προς μεσαία
 • 2 Μάτια craft
 • 1 πομ-πομ
 • 1 σακουλάκι
 • Δώρο επιλογής μας
 • Χαρτόνι καφέ
 • Ψαλίδι
 • Μολύβι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΒΗΜΑ 1

Παίρνουμε το βάζο μας και κολλάμε πάνω τα μάτια , τη μύτη στο κέντρο του βάζου περίπου .

ΒΗΜΑ 2

Στη συνέχεια , παίρνουμε το σακουλάκι μας , τοποθετούμε το δωράκι μας και δένουμε με μία κορδέλα και κλείνουμε το καπάκι στο βάζο.

ΒΗΜΑ 3

Παίρνουμε το χαρτόνι και τα κουπάτ για τα αυτιά του ταράνδου και τα σχηματίζουμε πάνω στο χαρτόνι . Επαναλαμβάνεις όσες φορές χρειάζεται αναλόγως με τη ποσότητα που θα φτιάξεις και τα κόβεις με ένα ψαλίδι. Τα κολλάς πάνω στο καπάκι στο πάνω μέρος.

ΙΔΕΑ ΔΩΡΟΥ :

Τι να βάλεις μέσα στο βάζο ;

Μπορείς να βάλεις :

 1. Κουπάτ για κουλούρια
 2. Βρώσιμα (μπισκότα)
 3. Σχολικά είδη (γόμα , ξύστρα )
 4. Ότι άλλο θες ανάλογα με τη χωρητικότητά βάζου που θα χρησιμοποιήσεις
 5. ΕΎΚΟΛΟ; Δες και το βίντεο που θα σε βοηθήσει !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.