Πως θα φτιάξεις μαγική ζωγραφιά ;

Όμορφη χρωματιστή ημέρα! Θέλεις να δεις πως θα φτιάξεις μαγική ζωγραφιά εύκολα ; Αυτή η ζωγραφιά συγκαταλέγεται στα πειράματα και είναι πραγματικά σούπερ! Πρώτα από όλα θα ενθουσιαστείς εσύ κι μετά το μικρό σου πλάσμα . Προσοχή ! Μετά θα στο ζητάει συνέχεια , οπότε είναι δική σου η απόφαση αν θα το κάνεις ή όχι ! Αστειεύομαι … Πάμε να δούμε τι θα χρειαστείς για να το φτιάξεις και εσύ ;

Πως θα φτιάξεις μαγική ζωγραφιά ;

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Νομίζω αυτό το άρθρο, είναι το πιο σύντομο που έχεις διαβάσει από μένα ως τώρα ! Αλλά σίγουρα σε ενδιαφέρει να μπω κατευθείαν στο “ψητό” και να τη φτιάξεις γρήγορα !

ΥΛΙΚΑ

  • 1 ανεξίτηλο στυλό μαύρο
  • 2 φύλλα χαρτί κουζίνας
  • Χρωματιστοί μαρκαδόροι
  • 1 ταψάκι (να χωράει μέσα το χαρτί όταν το κλείνουμε στα δύο)
  • 2 ποτήρια περίπου νερό

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΒΗΜΑ 1

Πως θα φτιάξεις μαγική ζωγραφιά ;
Πως θα φτιάξεις μαγική ζωγραφιά ;

Κόβουμε 2 φύλλα χαρτί κουζίνας . Στο πρώτο φύλλο σχεδιάζουμε με το μαύρο ανεξίτηλο τη ζωγραφιά που θέλουμε ! Όπως θα δείτε , από τις φωτογραφίες εγώ ζωγράφισα μία πεταλούδα και ένα λουλούδι για να σας δείξω πως θα το φτιάξετε!

ΒΗΜΑ 2

Πως θα φτιάξεις μαγική ζωγραφιά ;

Στο μέσα μέρος , όπως θα δούμε φαίνεται ελαφρά το σχέδιο μας , οπότε εμείς τώρα θα πάρουμε χρωματιστούς μαρκαδόρους και θα ζωγραφίσουμε από μέσα το σχέδιο μας μόνο με τους μαρκαδόρους και τα χρώματα της αρεσκείας μας . Στην ουσία, θέλουμε όταν κλείσουμε το χαρτί από πάνω να φαίνεται το σχεδιάγραμμα και από μέσα να είναι ζωγραφισμένο με έντονα χρώματα.

ΒΗΜΑ 3

Πως θα φτιάξεις μαγική ζωγραφιά ;

Παίρνουμε το ταψάκι μας και το γεμίζουμε με νερό , το οποίο θα πρέπει να ελέγξουμε καλά πριν βάλουμε τη ζωγραφιά μέσα για να δούμε ότι χωράει , διότι θέλουμε να φαίνεται καλά η ζωγραφιά!

ΒΗΜΑ 4

Και τώρα βάζουμε τη ζωγραφιά μέσα στο νερό και θα δούμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!

Δείτε και το βίντεο στο κανάλι μου στο you tube :

Μία ακόμα δραστηριότητα για τα μικρά μας αλλά και για εμάς τους μεγάλους , αφού όπως έχω πει αρκετές φορές γινόμαστε και εμείς παιδιά με τα παιδιά μας και αυτό είναι ακόμα πιο μαγικό και από τη μαγική ζωγραφιά που φτιάξαμε !

Θα χαρώ να δω τις δικές σας δημιουργίες !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.