Αποτύπωμα μαμάς και μωρού με αλάτι!

Μετά το αποτύπωμα για μωρό με άμμο από τη παραλία που πραγματικά ξετρελαθήκατε , έρχεται ένα αποτύπωμα λίγο διαφορετικό, καθώς θα περιέχει 2 χέρια εκείνο της μαμάς και του μωρού! Το αποτύπωμα μαμάς και μωρού με αλάτι θα σας συναρπάσει και θα σας διευρύνει τη φαντασία να το χρωματίσετε / σχεδιάσετε όπως θέλετε ! Παρακάτω θα βρείτε τη διαδικασία βήμα – βήμα καθώς και το βίντεο στο κανάλι μου που θα σας βοηθήσει παραπάνω ! Πάμε να δούμε τι υλικά θα χρειαστούμε για τη κατασκευή και λίγα λόγια για τη κατασκευή;

Αποτύπωμα χεριού μαμάς και μωρού με αλάτι!
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Αν έχεις δει αποτύπωμα μωρού με άμμο και το αποτύπωμα με φυσικά υλικά θα έχεις καταλάβει πόσο πολύ αγαπώ αυτές τις κατασκευές με χεράκι ή πατουσάκι μωρού. Ο λόγος είναι κατά κύριο λόγο συναισθηματικός . Μόνο που γνωρίζω πως αυτή η κατασκευή θα μείνει για ενθύμιο για πάντα συγκινούμε πριν ακόμα το ολοκληρώσω . Και πάνω από όλα , θα δημιουργήσω κάτι που θα κρατήσει για χρόνια όπως και ότι και να βγει . Γιατί, αυτή τη κατασκευή δεν την έκανα μόνη μου αλλά και έβαλε με τη κόρη μου , τη καλύτερη βοηθό!

ΥΛΙΚΑ

  • Μεσαίο χαρτόνι από κούτα
  • Κόλλα
  • Αλάτι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΒΗΜΑ 1
Αποτύπωμα χεριού μαμάς και μωρού με αλάτι!

Παίρνουμε το μεσαίο χαρτόνι και ακουμπάμε τη παλάμη μας πάνω, με ένα ανεξίτηλο στυλό ξεκινάμε και το σχεδιάζουμε . Κάνουμε το ίδιο και με τη παλάμη του παιδιού μας ακριβώς στο κάτω μέρος από το σχέδιο του χεριού μας και το σχεδιάζουμε επίσης.

ΒΗΜΑ 2

Αφού το έχουμε σχεδιάσει με το μαύρο μαρκαδόρο , περνάμε με τη κόλλα όλη τη γραμμή των χεριών περιμετρικά.

ΒΗΜΑ 3

Παίρνουμε το αλάτι και το αδειάζουμε πάνω στη κόλλα για να κολλήσει πάνω , τη διαδικασία αυτή με το αλάτι το κάνουμε γρήγορα για να μη ξεραθεί η κόλλα.

ΒΗΜΑ 4
Αποτύπωμα χεριού

Σε αυτή τη φάση , μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε , να ζωγραφίσετε , να κάνετε τα δικά σας όμορφα σχέδια.

Δείτε και το βίντεο για επιπλέον βοήθεια :

Αυτή ήταν το αποτύπωμα μαμάς και μωρού με αλάτι, θα χαρώ πολύ να το δοκιμάσετε !

Καλή επιτυχία!

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.